Hirdetés

Left 4 Dead - Jövő héten érkezik a Survival Pack DLC

|

A Turtle Rock Studios és a Valve frigye egy élőhalott szerelemgyereknek adott életet. A történetnek ezzel még nincs vége, hiszen úton az első DLC.

Hirdetés

Van valami megkapóan romantikus abban, ha volt embertársaink arcába nyomjuk a jó öreg sörétest, majd kéjes vigyor közepette meghúzzuk a ravaszt és hangosan felröhögünk, amint az alvadt vér, a gondolkodásra képtelen agyvelő csontszilánkokkal és hajcsomókkal kevert darabkái a falra fröccsennek.



Dilibogyóimat bevettem... folytathatom az írást. Szóval a jó öreg, vagyis csupán néhány hónapos Left 4 Dead-ről van szó, ami azt az örömet kínálja az embernek, hogy lemészárolhat sok ezer élőhalottat. Teheti mindezt egyedül, teheti társakkal vállvetve, s a jelek szerint vannak egy páran, akik így gondolják eltölteni szabadidejüket.
Hogy még véletlenül se fáradjanak bele az örökké éhes horda elöli menekülésbe, április 21-én PC-re és Xbox 360-ra is megkapják a Survival Pack névre keresztelt csomagocskát. Most pedig jól tessék ám megkapaszkodni, hiszen olyat olvashattok, ami sajnálatos módon ritkább, mint az egérháton lovagoló rozsaszínű mammut: a Left 4 Dead: Survival Pack ingyenes lesz!



A pakk egy új multipalyer játékmódot (Survival, na mégis mi más?), továbbá két, a Versus módhoz kreált térképet tartalmaz. Amennyiben nem szimpatizáltok a letölthető tartalmakkal - legyen az ingyenes, vagy fizetős -, nem kell lemondanotok a Survival Pack tartalmáról, hiszen még a tavasz folyamán az üzletek polcaira kerül az első DLC-vel kiegészített Left 4 Dead Critic's Choice Edition.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)