Hirdetés

Left 4 Dead - Ne félj, csak játszani akarnak!

|

Újabb videók hivatottak bemutatni a tengerentúlon és a Steam hálózatán már elrajtolt zombis kaland játékmenetét.

Hirdetés

Mint arról már írtunk, tegnap elrajtolt a nagy kacsaúsztató túlfelén, illetve a Steam rendszerén a Left 4 Dead. Hogy teljesülnek-e a Valve elvárásai, amiket a játékkal szemben támasztott, idővel majd kiderül. Addig (mára amennyiben nem Steam-en keresztül vásároljátok meg, és nem is tartózkodtok az amerikai kontinens északi felén) marad a várakozás, amit a demó nyúzásával vagy például a tegnapi TV reklám ismételt lejátszásával tölthettek el. Esetleg meg is vitathatjátok egymással, mekkora fílingje van, amikor a plazmavágóval lemetszitek egy necromorph... oppácska, az egy másik játék.
Szóval eszmét cserélhettek fórumunkon, verbálisan egzecíroztathatjátok a másik oldalt (túlélő vagy fertőzött) képviselő embertársakat, esetleg beszerzhettek egy ABC-öltözetet, felkészülve a napokon belül ránktörő epidemia elhárítására.



Végezetül álljon itt egy beszéd, aminek megírására egy egész éjszakát szántam, és szeretném, ha minden zombitársamhoz eljutna, akár szájról szájra terjedve: Hörr hörr argh hörr!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)