Hirdetés

Left 4 Dead - Nem kell parázni

|

A Valve szeretné megnyugtatni a Left 4 Dead vásárlókat. Hamarosan új bejelentésekre számíthatunk.

Hirdetés

Doug Lombardi szeretné ha mindenki aki megvette a Left 4 Dead első részét, megnyugodna. Elmodnta, hogy a Valve továbbra is rengeteg újdonságot tervez kiadni a Left 4 Deadhez. A Left 4 Dead 2 bejelentése eléggé felborzolta a kedélyeket, de Lombardi ezt is meg tudja magyarázni.

Emígyen szólt a főnök: "Szerintem azért lett ideges mindenki, mert meghallván, hogy bejelentettük a Left 4 Dead 2-őt, azt hitték ezután már hanyagoljuk az első részt. Ez nincs így, és elárulhatom, hogy a közeljövőben számos bejelentést teszünk Left 4 Dead ügyben. Az E3 során muszáj volt nagy felhajtást csapni a Left 4 Dead 2 körül, de higgyék el, nem feledkeztünk meg az első részről sem." Tény, hogy a Valve kedves gesztussal, ingyenesen bocsátotta közkézre a Survival Pack DLC-t, de a bojkottálók nem csak az elmaradt tartalmat reklamálják. Szerintük a Left 4 Dead 2 nem tartalmaz annyi újdonságot, amennyit egy full áron kínált játéknak kellene, és a közösséget is megosztja. Erre Lombardi csak annyit, mondott, hogy még korántsem árultak el mindent a következő Left 4 Dead epizódról. Az új tartalmakat várjuk, a Left 4 Dead 2-őt szintén, legfeljebb nem vesszük meg...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)