Hirdetés

Left 4 Dead: PlayStation 3 megjelenés ismét kilőve

|

Az előzetes mendemondák ellenére a zombikkal átitatott apokaliptikus játék elkerüli a PlayStation 3 rendszereket.

Hirdetés

November tizenegyedikén mindannyian próbára tehetjük túlélési képességeinket a Left 4 Dead élőhalottaktól hemzsegő apokaliptikus világában, attól függetlenül, hogy asztali vagy Xbox 360 rendszerrel rendelkezünk. Régóta kerülgethetjük a PlayStation 3 verzióért tüntető játékosok tömegét, számukra ismételten kellemetlen hírekkel szolgálhatunk, a magyar nyelvterületen beszédes névvel rendelkező Chet Faliszek nemrégiben egy Microsoft összejövetelen kijelentette, az előzetes pletykák ellenére továbbra is távol maradnak játékukkal a Sony konzoljától. Faliszek kolléga mondókájának írásos történetének meglepő és mulatságos címet adtak, ugyanis a kellemetlen hírekkel operáló publikációnak a „Left 4 Dead 100% 360 Exclusive" megnevezést adták, mely egyenesen botrányos, véleményüknek hangot adtak a feldühödött játékosok is, így hírszerzőink posztja meglehetősen ingatag lábakon áll. A Valve még nyáron kijelentette, hogy a jövőben alaposan megfontolják játékaik PlayStation 3-as megjelenését, főként a szerencsétlenül járt Orange Box portolás folytán kerekedett balhék miatt.

 

left4dead.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)