Hirdetés

Left 4 Dead - Próbáld ki a hétvégén

|

A munka ünnepén játsszon mindenki ezerrel! A Valve segít ebben, és 24 órára ingyenessé teszi Left 4 Dead játékát.

Hirdetés

Holnap ugyebár mindenki ünnepel, meg minden. Mit is lehet ilyenkor csinálni? Lehet felvonulni(vagy azt már nem kell?), lehet majálisozni jól, kimenni a szabadba. Vagy lehet otthon ülni egész nap, és játszani egy jót. Ez utóbbi terv megvalósításában segédkezik a Valve. Zombihenteljen a nép édesdeden.

A szokásos hétvégi Steam akció keretében ugyanis ingyenesen kipróbálható lesz a Left 4 Dead. Ez ugyan nem annyira jó, mint a legutóbbi Left 4 Dead akció, amikor féláron lehetett megvenni a stuffot, de azért egy apró piros pontot megítélünk így is. A játékot már most le lehet tölteni, de a 24 órás ingyenes időszak csak holnap kezdődik. Ennek ellenére nem rossz terv elkezdeni a letöltést, hátha holnap beállnak a szerverek. A 24 órás próbaverzió tartalmazza a legújabb Survival Pack DLC-t is, szóval egy próbát mindenképpen megér. Futi, futi tölteni mindenki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)