Hirdetés

Left 4 Dead - Resident Evil tartalmak

|

Az ügyes kezű játékosoknak köszönhetően béta fázisba lépett maga Raccoon City, mint végigtolható Left 4 Dead kampány

Hirdetés

Az új, The Last Escape névre keresztelt kampány csakis valami isteni sugallatra érkezhetett, hiszen ugyebár ismeretes a Left 4 Dead 2 eljövetelével kapcsolatos botrány. Az életmentő csomagot viszont nem a Valve-nak, hanem egy Outatime nevezető egyénnek/csoportnak köszönhetjük, akinek hála most a Resident Evil 3 legendás helyszínén, Raccoon City utcáin és épületeiben is életben kell maradnunk.


A hat fejezetből álló kampánynak most az első része került béta fázisba, és ezzel bárki számára letölthetővé, Raccoon City Streets néven. Még egyszer kiemelném, hogy a stuff béta fázisban leledzik, és a szerző állítása szerint is framerate problémákkal küszködik. Ennek ellenére mindenképp értékelendő gesztus, s aligha nem életmentő ajándék. ...a Left 4 Dead 2 megjelenéséig biztosan. Erre tessék!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)