Hirdetés

Left 4 Dead - Tavasszal új pályák és multiplayer mód

|

A Valve tavaszra időzítette a Left 4 Dead letölthető tartalmainak megjelenését, konkrét dátummal nem szolgáltak.

Hirdetés

Tavasszal megérkeznek a várva-várt Left 4 Dead letölthető tartalmak, melyekről elsőként tavaly december végén kaptunk ködösített információkat. A több mint huszonöt díjjal jutalmazott zombi-apokalipszishez elsőként a L4D Survival Pack érkezik, melyben bemutatkozik a Survival névre hallgató multiplayer módozat, valamint két teljes kampánnyal bővül a Versus mód. Ugyanebben az időben felkerül a boltok polcaira a L4D Critic's Choice Edition, melyben minden eddig frissítés és kiegészítő megtalálható lesz. A hivatalos bejelentésben nem részletezték a Survival mód játékmenetét, de nevéből kisilabizálhatjuk egy-két dolgot. Valamint arról sincsenek információk, hogy a Versus módhoz dukáló két új kampány alatt az egyjátékos módban szereplő, de feloldhatatlan pályákat értik, vagy teljesen új szinteket. Mindemellett (szintén tavasszal) a PC-s felhasználók ingyen hozzájuthatnak a Source Software Development Kit-hez (Source SDK), melynek segítségével bárki létrehozhatja saját küldetéseit, pályáit és modifikációit. Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk.

l4d2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)