Hirdetés

Left 4 Sims - Túlélő blog

|

Zoe és barátai a Left 4 Dead kalandjai után megérkeztek Riverside városába.

Hirdetés

Mivel a Left 4 Dead 2 új karakterekkl operál, az első rész négy főhőse egy kicsit megpihen. Vajon kitart-e a barátság az együttélés során? A három pasi, egy nő felállás már alapból problémás lehet, ámbár ha kellőképpen nyitottak a résztvevők, akár izgalmas is lehet.

Ben Borthwick blogjában meséli el a Left 4 Dead túlélőinek kalandjait, a The Sims 3 világában. A zombihentelés után beilleszkedni egy normális társadalomba csaknem olyan megerőltető, mint egész éjszaka menekülve mészárolni. Akit érdekel, hogy alakul Zoe, Louis, Bill, és Francis sorsa, az elolvashatja ügyesen, sajnos csak angolul. Egyszer érdemes rajta átrágni magunkat, néhány egész poénos esemény is bekövetkezik. Aki pedig saját maga szeretné a Left 4 Dead hősök életét igazgatni, töltse le őket a hivatalos honlapról.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)