Hirdetés

Left Alive - friss előzetessel mutatkoznak be a túlélők

|

Egy új trailer mutatja be a Square Enix túlélő-akciójátékának karaktereit.

Hirdetés

A Final Fantasy-széria alkotói egy új műfajban is ki akarják próbálni magukat.

Hirdetés

A Left Alive az invázió által sújtott fiktív Novo Slava túlélőinek történetét fogja elmesélni, ahogy mindent - ami maradt - kockára tesznek a szabadságukért. A túlélő-akciójáték legújabb előzetesében a főhősöket ismerhetjük meg egy kicsit alaposabban, de azért a játékmenet is hangsúlyos szerepet kap:

A játék fejlesztéséhez időközben olyan nevek is csatlakoztak, mint Toshifumi Nabeshima, az Armored Core széria korábbi fejlesztője, Takayuki Yanase, aki Xhenoblade Chronicles X munkálatain dolgozott, vagy épp Yoyi Shinkawa, aki a Kojima Productionst hagyta ott a Square Enix kedvéért. Az előzetesek egy igen kíméletlen világ képét festik, ám ezen árnyal a japán művekre jellemző hamisíthatatlan hangulat, ami a Left Alive esetében is rengeteg rajongó szívét megdobogtatja majd valószínűleg.

A Left Alive 2019 márciusában jelenik meg itthon PlayStation 4-re és PC-re egyaránt. Nektek mennyire fekszik a játék hangulata?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)