Hirdetés

Left Alive - a kiadónak komoly tervei vannak vele

|

A Square Enix azt szeretné, ha poszt-apokaliptikus akciójátékát a nagyokkal emlegetnénk egy lapon, valamint az is kiderült, hogy kiknek szánják elsősorban a Left Alive-ot.

Hirdetés

Bár a Sony Tokyo Game Showra szánt műsora nem szólt nagyot, azért voltak meglepetések. Ilyen volt egy túlélős akciójáték, a Left Alive bejelentése is, amelyből még nem sokat mutattak nekünk, de azok alapján, amit tudunk róla már ma szeretnénk játszani. 

Hirdetés

Hiszen gondoljunk csak bele: a játék karaktereinek dizájnjáért a Metal Gear 4-en és 5-ön is dolgozó Yoji Shinkawa felel, míg a rendezést az Armored Core szériát jegyző Toshifumi Nabeshima vállalta, így a poszt-apokaliptikus akciójáték roppantul ígéretesnek tűnik. De nem csak mi, a Square Enix is komolyan számol a Left Alive-val. A kiadó elnöke, Yosuke Matsuda a befektetőknek tartott konferencián elmondta, hogy a tervük nem kisebb, minthogy AAA-minőségű franchise-t faragjanak az IP-ből, ugyanakkor nem szándékoznak hatalmas összegeket fektetni a dologba. 

Az is kiderült a beszédéből, hogy a Left Alive-ot bizony nem a casual játékosoknak készítik, hanem a hardcore gamerek igényeit szeretnék kielégíteni, akárcsak a Dark Souls. Valamikor 2018-ban várható a megjelenés PC-re és PS4-re, akkor kiderül, hogy sikerült-e nekik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)