Hirdetés

Left Alive - továbbra is készül a játék, új képek érkeztek

|

Ha mozgás közben nem is, legalább állóképeken láthatjuk a Square Enix lövöldéjét.

Hirdetés

Elég nagy a csend volt sokáig a Left Alive háza táján. Utoljára a tavalyi Tokyo Game Show-n hallhattunk a játékról, azóta viszont semmi újdonságot nem kaptunk - egészen idáig.

Hirdetés

Toshifumi Nabeshima, a játék rendezője zárt körben mutatott új gameplayt, viszont a kiadó ezt nem, csak néhány képet engedett publikálni. Nézzétek meg ti is a galériában:

A játékban három főszereplőt irányítunk majd, és fontos lesz a történet szempontjából, hogy egyes döntési helyzetekben mely lehetőséget választjuk.

Egyelőre a Left Alive megjelenési dátumát sem jelentették be, de az biztos, hogy PC-re és PlayStation 4-re érkezik (egyes források szerint az is elképzelhető, hogy még 2018-ban).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)