Hirdetés

Nincs kizárva egy új Legacy of Kain a jelenlegi generációra

|

A Crystal Dynamics aktívan tárgyal a franchise jövőjéről, és van rá esély, hogy egyszer feltámasztják a sorozatot.

Hirdetés

A Rise of the Tomb Raider fejlesztőit kérdezték arról, hogy mekkora esélye van egy Legacy of Kain folytatásnak. Az elmondottak alapján van értelme reménykednünk egy új epizódban, bár biztosan nincs közel a bejelentés.

"Igazából 50/50 az esélye" - mondta Michael Brinker, a Rise of the Tomb Raider jelenlegi vezető dizájnere. "Vannak fejlesztőink, akik nagyon szeretnének dolgozni a játékon. Érdekes a dolog, mert a történetünk fennállása óta azért alkottunk pár ehhez hasonló ikonikus szériát." Michael elmondta, hogy mindig beszélnek a projektről, így tényleg 50% az esély.

Ez mondjuk kb. annyit jelent, hogy vagy lesz, vagy nem. Köszönjük. Azért valamennyire megnyugtató lehet a tudat a sorozat rajongói számára, hogy a srácok nem felejtették el a gyökereiket, és szeretnének visszatérni a témához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)