Hirdetés

Ez kell ahhoz, hogy tökéletesen dolgozhass otthonról

|

Adunk pár tippet a zavartalan munkavégzéshez.

Hirdetés

A jelenlegi helyzet sokunkat kényszerít arra, hogy otthonunk kényelméből végezzük munkánkat, de a megfelelő eszközök és körülmények nélkül ez egy kimondottan nehéz feladat lehet. Szerencsére pár egyszerű lépéssel javíthatunk a körülményeken.

Hirdetés

Szerintünk kezdetnek ezek a legfontosabbak:

Tervezd meg a napi rutint

Egy menetrendhez igazodva könnyen elválaszthatod a munkát a magánélettől otthonodban is, és nem vonják el a figyelmed apróságok. Ez nagyon fontos az egyensúly megőrzéséhez.

Ne feledkezz meg a szünetekről!

Pihenőt tartani ugyancsak nagyon fontos, rendszeres szünetekkel garantálható, hogy mentálisan és testileg is megőrizd épséged a 7-8 órás munkavégzés közben. Sétálj át a másik szobába, mosogass, pakolássz, vagy csak mozogj egy kicsit!

Alakíts ki kényelmes munkaállomást

Sokunknál a produktivitás attól függ, milyen kényelemben dolgozunk. A növények, a családi képek, egy asztali lámpa vagy egy laptopállvány is sokat segíthet.

Használd a legfrissebb és legjobb irodai szoftvereket

Akármilyen munkát is végezzünk, gyakori, hogy a Word, az Excel vagy a Powerpoint használatát nem tudjuk megkerülni. Az elavult, kétes forrásból származó szoftverek helyett a Microsoft Office 2019 lehet a legjobb megoldás, mely bár alapvetően nem olcsó, most egy csábító ajánlat keretében kedvezményes áron kapható.

A megbízható és népszerű Keysworlds.com oldalán az Emkeys50 kuponkóddal jelentős kedvezmény érvényesíthető, így az Office 2019 Professional Plus 1 PC-s változata 29,50 euróért vásárolható meg. Mivel ez csak Windows 10-en fut, kombinált ajánlattal is szolgál az oldal:

Az Office 2016 sokaknak ismerősebb lehet, ennek megkaparintásához az Em16keys40 kód használatát ajánljuk, mely 40% további kedvezményt garantál az egyébként is baráti alapárból:

Válts a legfrissebb operációs rendszerre!

A Windows 10 rengeteg előnnyel jár, mindenképp ezt érdemes használni a rendszer elavult változatai helyett. Az Emkeys38 kuponkód 38%-os kedvezményre jogosít, így az alábbi szoftvereket a mellettük feltüntetett áron kaphatod meg:

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén az service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)