Hirdetés

Legális Windows 10 alig több mint 2000 Ft-ért? Így szerezheted meg!

|

Hidd el, megéri legálisan használni a Windows 10-et és az Office-t - ezek az ajánlatok pedig segítenek a váltásban.

Hirdetés

Lehet, hogy már azt érzed, lassú a Windows, a játékok sem úgy futnak, ahogy a gépigény alapján a te PC-den futniuk kellene, vagy épp az Office zaklat, hogy szoftverhamisítás áldozata lehettél, és ezért bizonyos funkciókat elzár előled. A legális szoftverre váltás, majd a frissítés biztosan segít - a Godeal24 Office Software Sale ajánlatai pedig a spórolásban lesznek hasznodra.

A Godeal24 oldalán számos szoftvert találhatsz példátlan árakon, köztük a Windows, az Office több változatával, az Ashampoo és az IObit termékeivel. Az oldal örökös garanciát vállal, és bármikor segít vásárlóinak, ha bármilyen akadály felbukkanna!

Hirdetés

Az Office Software Sale-ben számos népszerű szoftvert szerezhetsz meg olcsón, közülük a legnépszerűbb a Windows 10, ami önmagában csak 7,24 €, de ha kettőt veszel, még többet spórolhatsz - és ingyenesen frissíthetsz majd Windows 11-re, amint ezt a Microsoft engedélyezi.

A legalacsonyabb árak korlátozott ideig!

A Microsoft 365 előfizetés olcsónak tűnhet havi fizetéssel, de hosszútávon jobban kifizetődhet egy Office 2021 Pro, ami csak 29,99€.

Akár 62% kedvezmény! Windows OS és MS Office (kuponkód: GG62)

Akár 50% kedvezmény Windowra! Kuponkód: GG50

További szoftverek munkához és tanuláshoz. (kuponkód: GG62)

További eszközök: legjobb programok a legjobb árakon!

Még több eszköz>>>

Miért a Godeal24?

  • Spórolj pénzt. Az OEM szoftver egyik előnye az alacsony ár. Ezekkel megkapsz minden frissítést és minden funkciót
  • A licencek legálisak: Sokan aggódnak amiatt, hogy nem legális szoftvert vesznek, ha nem közvetlenül a fejlesztőktől vásárolnak. A Godeal24 OEM licencei viszont legálisak, és mindenre garancia vonatkozik.
  • 24/7 ügyfélszolgálat: Akármelyik ajánlatot is választod, ha bármilyen probléma felmerül a telepítésnél vagy később, nyugodtan keresheted az ügyfélszolgálatot.

A Godeal24 megbízhatóságát a TrustPilot oldalán is ellenőrizheted.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)