Hirdetés

Legális Windows és Office olcsón – használd ki a leárazást!

|

Igazi tél nincs, csak hideg, de téli leárazás még lehet!

Hirdetés

Havat még ugyan csak nagyon elvétve láthattunk, de a naptár azt mutatja, tél van, és hidegben egyébként is jobban terjednek a betegségek, így nagyobb biztonságban lehetünk, ha folytatjuk az otthoni munkavégzést, ami sokak számára az egyetlen lehetőség a jelenlegi járványhelyzetben.

És ha már így alakult, semmi nem segíti jobban a munkát, mint egy stabil, kifogástalanul működő és biztonságos, legális operációs rendszer, valamint egy ezt kiegészítő Office programcsomag. A Godeal24 Winter Sale segít, hogy mindkettőt olcsón szerezhesd be.

Hirdetés

Windows 10 vagy 11 Office mellé ajándékba!

Akár 50% kedvezmény Windowsra - használd az EGD50kuponkódot!

A Windows 10 a Microsoft leginkább sokoldalú operációs rendszere, ami rengeteg frissítést kapott az évek során. Ezzel a kuponkóddal olcsóbban szerezheted be: EGD50

Windows 11 csak 15,25€

Ha a legújabbat akarod, olcsón a tiéd lehet: a kuponkód: EGD50

Akár 62% kedvezmény MS Office 2021-re és más programokra. Kuponkód: EGD62

Eszközök a számítógépedhez

Emellett számos kiegészítő szoftver segít produktivitásod fejlesztésében.

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)