Hirdetés

Legend of Grimrock 2 - így fest 4K-ban

|

A régimódi szerep- és kalandjáték rajongói tavaly októberben a Legend of Grimrock 2-ben tobzódhattak, most pedig a játék 4K-s képeit csodálhatják meg.

Hirdetés

Elég jól sikerült a Legend of Grimrock 2, az Almost Human Games igyekezett megtartani azokat a játékelemeket, amelyek annak idején naggyá tették a szerep- és kalandjátékokat, ugyanakkor modern köntösbe öltöztették azokat. Most láthatjuk, hogy mit tud a dungeon crawler 4K-ban felmutatni. 

A Legend of Grimrock 2 csak egy része játszódik a föld alatt a hangulatos dungeonokban, a titokzatos Nex szigetét is felfedezhetjük benne, amely buja erdőkkel, napsütötte strandokal és páratlan környezettel várja a kalandorokat. A PC Gamer Pixel Boost névre hallgató rovata éppen ezért a Grimrock 2 külalakjával foglalkozva engedélyezte az Nvidia Dynamic Super felbontást az Nvidia irányítópaneljén, majd 3840x2160 pixellel futtatták a játékot, a látványt pedig kiválóan érzékelteti néhány 4k-s kép a programról: 

Ha kíváncsiak vagytok a teljes galériára, akkor a PCGamer oldalán átböngészhetitek a Legends of Grimrock 2 megannyi látnivalóját. Ti melyik játékot néznétek meg a legszívesebben 4K-s felbontásban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)