Hirdetés

Legend of Grimrock 2 - screenshot és információk

|

Az Almost Human közzétette legújabb játékuk, a Legend of Grimrock 2 első screenshotját. A fejlesztők arról is beszélnek, milyen ötleteket dobtak kukába.

Hirdetés

Nagyszerű hónap ez a régimódi szerepjátékok rajongóinak. Nemrég megtörtént a Might & Magic X: Legacy bejelentés, most pedig a Legend of Grimrock folytatásáról tudunk jó hírt közölni: megvan az első screenshot!

A Legend of Grimrock sikeres független fejlesztésű játék, amely messze felülmúlta a várt eladásokat. A finn fejlesztők ma közzétették a legelső screenshotot, amely az első résszel ellentétben nem négy fal között, hanem végre szabad ég alatt játszódik! Íme:

Arról is beszéltek az Almost Human blogján, hogy sokat ötleteltek, milyen irányba vigyék el a következő részt. Hogy pontosan milyen újítások lesznek, azt még titkolják, de meséltek két elvetett ötletről. Az egyik a "Grimrogue" lett volna, vagyis egy 3D roguelike játék. Hamar rájöttek, hogy ez nem jó megoldás. Aztán elgondolkoztak azon is, hogy egy egész bejárható világot adnak a játékosnak, mint a Skyrim - de aztán rájöttek, hogy a Grimrock varázsa mindig is a kompaktság, az áttekinthetőség volt. Tehát a megoldás valahol félúton lehet, de erről következő blogbejegyzésükben már lerántják a leplet. Izgatottan várjuk.

A Legend of Grimrock első része most éppen akciós a Spring Indie Sale keretén belül, március 29-ig érdemes beszerezni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)