Hirdetés

Most te lehetsz a gonosz, aki megóvja a hős kalandoroktól a lootot

|

Nemsokára elérhetővé válik egy nagyon érdekesnek tűnő koncepcióval operáló játék.

Hirdetés

Hősökként rengeteg szerepjátékban járhattunk már be különféle földalatti kazamatákat, hogy a csúf szörnyetegeket levágva gyakorlatilag mindent begyűjtsünk, ami mozdítható. Egy érkező játéknak hála pedig hamarosan azt is kipróbálhatjuk, milyen az, ha a másik oldalon állunk. Persze nem egészen új koncepció, hogy gonoszként harcolunk a jófiúk ellen, hiszen például a Dungeon Keeper vagy a Dungeons széria is erről szólt, azonban a Goblinz Studios friss ötletekkel szeretné feldobni ezt az alapot. A Legend of Keepers: Career of a Dungeon Masterben ugyanis keveredik a menedzselős játékmenet a rogulite elemekkel, ami bizony elég izgalmas egyveleg képez. A játékban az lesz a dolgunk, hogy szakemberekként megvédjük az egyes kazamatákat a kalandozó hősök ellen, akik magukkal akarják vinni az összes értékes lootot. Több karakter közül is választhatunk, és mindegyiknek más az erőssége.

Hirdetés

Az egész nagyjából úgy működik, mint egy fordított dungeon crawler. Először is megnézhetjük, miféle bajnokokkal állunk szemben, majd lerakhatunk mindenfelé csapdákat és szörnyeket, és ha végeztünk az előkészületekkel, kezdetét veszi a móka Ha szörnyetegekbe ütköznek a kalandorok, akkor egy köröke osztott harcrendszert használva bánhatunk el velük, és mivel roguelite címről van szó, elméletileg nem fogunk két ugyanolyan körrel találkozni.

A Legend of Keepers jövő héten, egészen pontosan március 19-én érkezik meg Steamre korai hozzáférésben. Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)