Hirdetés

Legendary: The Box manhattani keringő

|

A Spark Unlimted a Turning Point: Fall of Liberty játék után sem akarja elhagyni New York városát, így következő játékuk is itt fog játszódni.

Hirdetés

A Gamecock Legendary: The Box néven fogja kiadni a Spark Unlimted legújabb FPS játékát, amiben New York városát szörnyek lepik el. Pandora szelencéjét valaki kinyitja Manhattanben és ezzel szörnyek egész hadát szabadítja rá a világra. A főszereplő szemtanúja lesz ennek az eseménynek és átvéve az irányítását mindent meg kell majd tennünk, hogy ismét bezárjuk azt a bizonyos szelencét. A játékra 2008 elejéig nem számíthatunk, de legalább a next gen konzolok mellett PC-re is megérkezik majd.

box.jpg

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)