Hirdetés

Legendás filmkarakterek a Black Ops-ban!

|

Az Escalation DLC-ben nem csak zombi mód lesz, hanem több híres karakter is!

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Escalation Map Pack című DLC-je a multis örömökre koncentrál - valamint megtalálható benne a közkedvelt zombi mód is.

A Treyarch munkatársainak van humorérzéke: a zombi módba kultikus karaktereket pakoltak bele. Így eshet meg, hogy Freddy Krueger, a rémálmok ura (Robert Englund), Henry, a sorozatgyilkos (Michael Rooker), Buffy, a vámpírok réme (Sarah Michelle Gellar), Machete (Danny Trejo), és a zombifilmek atyja, George Romero is tiszteletét teszi a játékban! A zombi mód a Call of the Dead címet viseli, és egy remek előzetest is kiadtak hozzá:

A Treyarch ezzel szeretne kedveskedni a horror rajongóknak, és lássuk be: elég hatásos a módszerük. Zombis képeket találtok a DLC csomag képgalériájában is, ERRE.

Az Escalation Map Pack május 3-án startol el Xbox 360-on, PC-s és PlayStation 3-as megjelenésről még nincs pontos információnk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)