Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb júliusi játék?

|

Bár nem ez volt az év legerősebb hónapja, így is beesett néhány játék, amikbe jóval több órát beleöltünk, mint amennyit őszintén be mernénk vallani. De melyik volt a legjobb?

Hirdetés

Lassan indult és álmosan telt az egész július, mi is inkább a GameStar Táborra koncentráltunk, de azért akadtak olyan fejlesztők, akik a nyár közepére időzítették játékuk megjelenését.

Hosszú idő után végre Early Accessbe került a Fortnite, elég sokan kőkeményen rá is csúsztak, de ugyanezt el lehet mondani a Giganticról is, ami ismerős elemekből hozott össze egy újszerű élményt. Persze nem feledkezhetünk meg a Splatoon 2-ről sem, és a Pyre-nek is rengeteg rajongója akadt. Nektek melyik volt a kedvencetek? 

Az előző hónapot toronymagasan nyerte a Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)