Hirdetés

Szavazz: szerinted melyik volt a legjobb májusi játék?

|

Májusban sem maradtunk remek játékok nélkül, most pedig eljött az aktuális szavazás ideje is, ahol eldől, ti melyiket kedveltétek a legjobban.

Hirdetés

Most sem ússzátok meg, ideje elregélnetek egy ügyesen kiválasztott kattintás segítségével, hogy mi lett a GSO olvasóinak májusi kedvence. 

Első körben valószínűleg mindenkinek az új Prey és az Injustice második része jut eszébe, de azért bőven akadtam még izgalmas újdonságok ebben a hónapban is. Elég csak a The Surge-re gondolni, ami a megszokott Dark Souls mechanikát sci-fi környezetbe ültette át, és nem is csinálta rosszul a dolgot. A menet a szokásos, nyomjatok rá a kedvencetekre, lent a kommentek között pedig jöhet a részletes indoklás.

Áprilisban az Outlast 2 diadalmaskodott, lássuk, májusban melyik cím végez az első helyen!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)