Hirdetés

LEGO Batman 2 - megszólalnak a figurák

|

A LEGO Batman széria második része szinte minden tekintetben felülmúlja majd elődjét, ahogy azt az alábbi trailer is mutatja.

Hirdetés

Mint tudjuk, a Traveller's Tales-féle LEGO játékok szereplői leginkább csak - számunkra - érthetetlen gügyögéssel kommunikáltak, a LEGO Batman 2: DC Superheroes-ban viszont már megszólalásaikkal is mosolyt csalnak az arcunkra.

A LEGO játékoknak sok erőssége van. Irányításuk egyszerű, kisgyerekek vagy a videójátékok világától idegenkedők is hamar megtanulhatják, a co-op módnak köszönhetően pedig bármikor felejthetetlen órákat tölthetünk el barátainkkal, családtagjainkkal. Szintén említésre méltó az egyedi humor is, amin minden korosztály önfeledten szórakozhat. Humorból a LEGO Batman 2-ben sem lesz hiány, bár a dialógusok megértése bizonyos fokú angol nyelvtudást igényel. A szereplők hangjait olyan nagyágyúknak köszönhetjük, mint Kevin Michael Richardson (ThunderCats, Amerikai Fater), Claudia Black (Dragon Age: Origins, Farscape), John Dimaggio (Futurama, Adventure Time) vagy Tom Kenny (Spongyabob Kockanadrág, Green Lantern: The Animated Series). A játék június 22-én érkezik 3DS-re, DS-re, PC-re, PlayStation 3-ra, Vitára, Wii-re és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)