Hirdetés

LEGO Batman - a gonoszok is játszanak

|

A Traveller's Tales - egyéb érdekességek között - felfedte a LEGO Batmanről, hogy a rosszak is játszhatóak lesznek.

Hirdetés

A játék kap egy Hero és egy Villain módot, és így kedvünk szerint választhatunk majd, hogy az egyes küldetéseket éppen melyik oldalról szeretnénk végigjátszani (például megakadályozhatjuk a Macskanőt egy gyémánt ellopásában, de akár a bőrébe bújva végre is hajthatjuk a lopást). Arról nem szól a fáma, hogy ha a rosszakkal végigvisszük a játékot, akkor a végén vajon sikerül-e véglegesen lenyomnunk Batmant (és például bezárni az Arkham elmegyógyintézetbe, hehe...).

További érdekesség, hogy a jó oldal változatosságának érdekében (hiszen ezt a tábort csak Batman és Robin erősítik, szemben az ellenfelek sokszínű felhozatalával) hőseink különböző speciális ruhákat vehetnek fel, melyek mindegyike saját különleges képességet biztosít: Batman például kaphat olyan felszerelést, mellyel siklórepülésre képes. Ja, és lehetséges, hogy a játékban Danny Elfman zenéit hallhatjuk majd, melyeket még az első mozifilmhez komponált.

LEGO Batman - 9. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)