Hirdetés

LEGO Dimensions - ilyen a Legendás állatok és megfigyelésük

|

Folytatódik a gyűjtögetés, a Traveller's Tales újabb világokkal és karakterekkel bővíti a LEGO Dimensions univerzumát: az új traileren a Legendás állatok és megfigyelésük kockásodik a Nintendo konzolján.

Hirdetés

A LEGO Dimensions olyan ütemben bővül a Warner Bros. támogatásával, hogy nehéz lépést tartani, de a Knight Rider és LEGO Batman bejelentésénél még figyeltünk, ahogyan felkaptuk a fejünket a Legendás állatok és megfigyelésük kiegészítő felbukkanására is. 

A Fantastic Beasts Story Pack hat vadonatúj pályát biztosít, amiket változatos varázslatokkal teljesíthetünk különböző karakterekkel és lényekkel kísérve. A csomagban helyet kapott a MACUSA (az Egyesült Államok Mágiaügyi Minisztériuma) portálja, egy új Battle Arena, valamint két figura: a film főszereplője, Göthe Salmander és cuki sztárja, a furkász. A fenti gameplay videó az éppen megjelent Wii U változatból származik. 

A LEGO Dimensions - Fantastic Beasts Story Pack már beszerezhető PS3, PS4, Xbox 360 és Xbox One platformokra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)