Hirdetés

LEGO Harry Potter: Years 5-7 bejelentés

|

Mit csinált Harry Potter 7 évig? Természetesen legózott!

Hirdetés

Dánia első számú exportterméke korábban is tiszteletét tette videojátékokban, ám igazán sikeressé csak az utóbbi néhány évben vált, amikor Star Wars, Indiana Jones, Batman, Pirates of the Caribbean és Harry Potter filmekkel mosták össze a fejlesztők.



Aki még mindig nem szenved LEGO-túladagolásban (Ugye nincs ilyen ember a Földön?), bizonyára örömtáncban tör ki, amikor megtudja, hogy idén nem csupán a LEGO Star Was III: The Clone Wars és a LEGO Pirates of the Caribbean: The Video Game gyarapítja gyűjteményét, karácsony magasságában érkezik ugyanis a LEGO Harry Potter: Years 5-7 PC, X360, PS3, Wii, PSP, NGP, NDS és 3DS platformokra. Így tehát mind könyv, mind film, mind játék formájában lezárhatjuk Harry és barátai történetét.
A játék értelemszerűen az utolsó három kötet, ill. az utolsó négy film eseményeit dolgozza fel új helyszíneket, szereplőket mutatva be és új varázslatokat tanítva a játékosoknak.



Képpel, videóval egyelőre még nem szolgálhatunk, legfeljebb a minden platformon ugyanúgy festő dobozképpel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)