Hirdetés

LEGO kalandok, nyaktörő autóversenyek és buli kifulladásig - három új játék is vár a Fortnite-ban

|

Rengeteg új tartalmat jelentett be az Epic Games a live service műfaj csúcsragadozója számára.

Hirdetés

Bő két hónappal azután, hogy Tim Sweeney elismerte, túlköltekezték magukat, és emiatt számos munkatárstól megválnak, valamint egyes fiókvállalatokat eladnak, ismét felfelé ível az Epic Games egyik legfontosabb bevételi forrásának, a Fortnite-nak a csillaga. Remek ötletnek bizonyult visszahozni az eredeti pályát, mert azóta rendszeresen zsúfolásig telnek a szerverek. A free-to-play battle royale iránti érdeklődés felfutását meglovagolva az Epic kiteregette a lapjait, így már tudjuk, hogy milyen tartalmakkal szeretné megtartani játékosait a jövőben.

Amit a cég a Fortnite negyedik fejezetét lezáró, és a Chapter 5-öt felvezető The Big Bang eseménye során bemutatott, az a következő lépés a Sweeney által olyannyira vágyott metaverzum (ezen az álmon Mark Zuckerberggel együtt osztozik) megvalósulása felé. Új világok, új játékok, új élmények várnak a felhasználókra a Fortnite-on belül, ami még sosem hasonlított ennyire a Ready Player One-ban megismert Oasisre.

Hirdetés

December 7-én nyitja meg kapuit kicsik és nagyok előtt a LEGO Fortnite, amelyben a túlélőjátékok szerves részt képező felfedezés, barkácsolás, építkezés és harc találkozik a legósított játékok esztétikájával (LEGO Marvel és más, licencelt karakterek nélkül), méghozzá abszolút családbarát formában. A LEGO Grouppal kötött hosszútávú megállapodásban lefektetett elvek között kiemelt helyen szerepel, hogy ezeknek az alkotásoknak biztonságos helyként kell funkcionálniuk.

Másnap, december 8-án már egy másik világot, és azzal együtt egy új játékot is birtokba vehet a Fortnite közössége. Ez nem más, mint a Rocket League fejlesztői, a Psyonix által összedobott Rocket Race, egy gyors tempójú, árkád stílusú versenyjáték. 24 órával később pedig szólóban, vagy a haverokkal is színpadra léphetnek a játékosok, hogy előadják kedvenceik műveit a Fortnite Festival keretein belül, mely mögött a Rock Band csapata, a Harmonix áll. A nyitószezonnak TheWeeknd adja meg a kezdőlökést a vadonatúj ritmusjáték első zenei ikonjaként.

Mindez része a Chapter 5 ma elrajtolt, Undeground címet viselő, gigantikusra hizlalt első szezonjának:

  • a The Underground frakcióhoz csatlakozva küzdenek a játékosok a Valeria vezette The Society ellen
  • a helyszínként szolgáló új szigetet vasút szeli át, utazni is lehet rajta, ám érdemes észben tartani, hogy a vonaton is bármikor kirobbanhat a harc
  • több mint 1200 Fortnite szerelésből és néhány emote-ból is készült legósított változat
  • az új battle pass (950 v-bucksba kerül, de 1500-at lehet keresni vele, ha mindent teljesítünk) révén megszerezhetjük a Family Guy csalással kigyúrt Peter Griffinjét, később pedig Solid Snake-et is
  • újdonságként bekerülnek a fegyvermódosítók, a járműstílusok és a golyóálló pajzsok is
A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)