Hirdetés

LEGO Lord of the Rings: az Uruk-hai nagyon bejön

|

Ezúttal nem a film meglegósított játékváltozatáról van szó, hanem valódi, kézzel fogható játékról. Azért ez elég jó.

Hirdetés

Nem kell ahhoz gyereknek lenni, hogy az ember élvezze a LEGO nyújtotta lehetőségeket. El kell ismerni, hogy az összeépíthető elemekből egész világokat gyártó cég nagyon profin végzi a dolgát. Múlt héten kb. 20 percet töltöttem az idei LEGO katalógus böngészésével, bizonyos oldalaknál teljesen átszellemülve.

A LEGO nevével illetett dolgok a videojátékok világában is szépen helyt szoktak állni, de ezúttal a Lord of the Rings témakörét feldolgozó figurák nem a monitoron jelennek meg, hanem fizikai valójukban.

Az igazság az, hogy a gonosz figurák sokkal jobban tetszenek, igaz Aragorn és a többiek társasága sem rossz. De az az Uruk-hai, hát az kegyetlenül odaszab.

Nagyobb képekért kattintsatok a galériára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)