Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes 2 - saját trailert kapott az Inhumans

|

Bár az Inhumans sorozat nem éppen pozitív kritikákban részesült, a LEGO Marvel Super Heroes 2-ben bizony így is helyet kapnak az Embertelenek.

Hirdetés

A gamescomra küldött különítményünknek többek között lehetősége volt a LEGO Marvel Super Heroes 2-t is kipróbálni: a kockásított hősökkel Asgardba látogathattak el, hogy egy szórakoztató bossharcba keveredjenek. Többek között irányíthatták Thort, Amerika Kapitányt, Lokit és Marvel Kapitányt is, de a most bemutatkozó karaktereket nem. 

Hirdetés

Pedig - ahogyan azt a Warner Bros. Interactive legújabb trailere bizonyítja - az Inhumans tagjai is a részesei lesznek a LEGO Marvel Super Heroes 2 karakterfelhozatalának, így Black Bolt, Medusa, Crystal, Karnak, Gorgon, Maximus és Lockjaw is felbukkan majd a Traveller's Tales legújabb LEGO-kalandjában. De nem csak őket kapjuk meg. A játék 18 különböző helyszínének egyike lesz az Inhuman város, Attilan is, amely szintén helyet kapott az alábbi videóban. 

A LEGO Marvel Super Heroes 2 november 17-én érkezik meg PC-re, PS4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre. Ti láttátok már az Inhumans első részét? Hogy tetszett?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)