Hirdetés

LEGO Marvel Super Heroes - a héten jön a demó

|

Kicsi és nagy, PC-s és konzolos egyaránt örülhet: még a héten megérkezik a legújabb LEGO játék kipróbálható változata.

Hirdetés

Továbbra is szeretjük a TT Gamest, mivel a csapatnak eszében sincs felhagynia a LEGO játékok készítésével, és mivel mi magunk is nagyon szeretjük ezeket az egyszerű, de szórakoztató termékeket, kíváncsian várjuk, milyen lesz a LEGO Marvel Super Heroes, a franchise legújabb tagja.

Valamilyen furcsa oknál fogva hatalmas a különbség a játék US és EU megjelenési dátuma között: a tengerentúlon október 22-től lesz kapható, míg hozzánk csak november 15-én ér el. Ha a jó oldalát nézzük, több időnk lesz gyakorolni az október 15-én megjelenő demóval, ami a PC-seknek a LEGO honlapjáról, az Xbox 360-osoknak az Xbox Live-ról, a PlayStation 3-asoknak pedig a PlayStation Networkről lesz letölthető. Azt, hogy pontosan mennyit és melyik karakterekkel játszhatunk, egyelőre nem tudjuk, de a játék maga elképesztő mennyiségű szuperhőst és szupergonoszt vonultat fel. Meg a játszható, táskájával támadó May nénit és Stan Lee-t is. A bejelentésre a New York Comic Conon került sor, ahol egyébként a TV reklámot is bemutatták. Brian Crecente, a Polygon újságírója rögzített is néhány jelenetet belőle, ezeket láthatjátok az alábbi Vine-okon. A LEGO Marvel Super Heroes a fent említett platformok mellett PlayStation Vitára, Nintendo DS-re és 3DS-re, Wii U-ra, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is megjelenik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)