Hirdetés

LEGO Marvel's Avengers - ingyenes DLC-k érkeznek, de csak két konzolra

|

Igazán ütősnek ígérkező, teljesen ingyenes DLC-k jönnek a LEGO Marvel's Avengers két változatához. Sajnos a többi platform most kimarad a mókából.

Hirdetés

Hamarosan megjelenik a LEGO Marvel's Avengers, ami közel a teljes Marvel univerzumot felvonultatja apró LEGO-emberkék formájában. A játékban felbukkanó számtalan hős seregét két további DLC bővíti ki, melyeket ingyenesen tölthettek majd le. Feltéve persze, ha PlayStation 3 vagy PlayStation 4 konzollal rendelkeztek.

Az első DLC az idei év nagyon várt mozis slágere, az Amerika Kapitány: Polgárháború kapcsán érkezik. Január 26-án válik elérhetővé a kilenc új karaktert tartalmazó Captain America: Civil War csomag. Captain America, Iron Man (a Mark 46 páncélban), Black Panther, Winter Soldier, Falcon, War Machine, Scarlet Witch, Crossbones és Agent 13. Mindegyikük elérhető lesz a teljes játék során.

A második adag hős az Ant-Man DLC-vel látogat el a játékba, valamikor 2016 tavaszán. Velük egy új pályát is kapunk, mely a Hangya filmen alapul. A csomag a következő hősöket foglalja magában: Ant-Man (Scott Lang), Ant-Man (Hank Pym), Ant-Thony (a repülő hangya), Cassie Lang, Darren Cross, Scott Lang, Hank Pym, Hope Van Dyne, Luis, Wasp (Janet Van Dyne) és Yellowjacket. A két pakk PlayStaton exkluzív mivolta miatt PS3 és PS4 konzolokon tölthető le ingyenesen. 

A LEGO Marvel's Avengers hazánkban 2016. január 29-én jelenik meg PlayStation 3, PlayStation 4, PS Vita, Xbox 360, Xbow One, Wii U, 3DS konzolokra és PC-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)