Hirdetés

LEGO Technic nyereményjáték - és a harmadik feladvány...

|

Ma lezárul LEGO Technic nyereményjátékunk, melyben három LEGO Technic szettet nyerhettek meg. Íme az utolsó kör!

Hirdetés

Már egy LEGO készletet nyerni is nagyon jó dolog, kettőt még jobb, na de hármat – az az igazi boldogság.

Erre minden esélyetek megvan, ugyanis az első és a második kör után itt a harmadik, melyben hogy, hogy nem, szintén egy LEGO Technic készlet talál majd szerető otthonra. A feladatot már jól ismeritek: találjátok ki az alábbi képrészletből, hogy melyik szett dobozáról való, küldjétek el a szett nevét és számát (megint előhúzva a Halálcsillagos példát: ha az volna a megfejtés, akkor a levélben az álljon, hogy "LEGO Halálcsillag 10188". De most sem az.) a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre egy "LEGO Technic nyereményjáték 3" témájú levélben, és máris bekerültök a kalapba. Íme a képrészlet:

 

Ha az előző kettőre még nem küldtetek megoldást, siessetek, az óra ketyeg! Ma sorsolunk, a nyerteseket holnap fogjuk kiértesíteni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)