Hirdetés

LEGO Technic nyereményjáték - itt a második kör!

|

Ahogy ígértük, nem egy, hanem három LEGO Technic készletet is kisorsolunk. Találd ki és nyerd meg akár a másodikat is!

Hirdetés

Ne ijedjetek meg, csak december 15-én sorsoljuk ki LEGO Technic nyereményjátékunk nyerteseit, de mivel a LEGO három készletet ajánlott fel, ha ezt is kitaláljátok, máris több esélyetek lesz nyerni!

A feladat ugyanaz, mint a múltkor: találjátok ki a képrészlet alapján, hogy melyik szett a nyeremény, majd küldjetek egy "LEGO Technic nyereményjáték 2" témájú e-mailt a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre a szett nevével és sorszámával. (Tehát ha a Halálcsillag lenne, akkor azt kell küldeni, hogy "LEGO Halálcsilag 10188". De nem az.) A nyerteseket jövő hét hétfőn, azaz december 15-én sorsoljuk, mindenki azt a szettet viheti haza, amelyiket helyesen tippelte meg, tehát ha az előzőt és ezt is szeretnétek, két e-mailt küldjetek. És akkor a képrészlet:
 

Hajrá, és ne feledjétek, egy szett még hátra van, figyeljétek továbbra is a GSO-t!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)