Hirdetés

Már biztos, hogy jön a LEGO The Incredibles

|

A hihetetlen család 1-2. játékról már korábban is pletykáltak, most azonban olyan bizonyíték érkezett a projekt létezéséről, amelyet hamarosan a hivatalos bejelentés követhet.

Hirdetés

Kihagyott ziccer lenne a Warner Bros. és a TT Games részéről, ha nem foglalkoznának a nyáron mozikba kerülő és a rajongók által már nagyon várt A hihetetlen család folytatásával, azonban mindezidáig csak pletykákat hallottunk arról, hogy készül egy LEGO játék a Pixar animációs filmje alapján. 

Hirdetés

Most egy újabb honlap, a The Brick Fan számol be arról, hogy folyamatban van a LEGO The Incredibles, amely várhatóan A hihetetlen család mindkét részének eseményeit feldolgozza. A rajongói oldal azonban nem a hasára ütve jött elő az információval, hanem a közelgő LEGO Juniors Incredibles 2 szett dobozán látták felbukkanni a videojáték hirdetését, miszerint PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre is megkapjuk a játékverziót. 

Bár több részlet nem derült ki a LEGO The Incrediblesről, de meglepő lenne, ha nem A  hihetetlen család 2-vel egy időben, júniusban érkezne meg (nálunk július 19-én lesz a premier). Türelmesen várjuk a Warner Bros. bejelentését. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)