Hirdetés

LEGO Universe -zökkenőmentes indulás

|

Sokan vártak rá - úgy gondolom, megérte!

Hirdetés

A LEGO Universe a tökéletes példája annak, hogy lehet olyan játékokat készíteni, amelyeket alapvetően gyerekeknek szánnak, de a felnőttek is roppantul élvezni fogják.

Az egész LEGO őrület erről szól - A LEGO a valóságban is a felnőttek gyerekjátéka. A LEGO Universe - ha valaki nem tudná - egy igen egyedi mmorpg, amelyben LEGO figuránkat irányítva kell számtalan elképesztő LEGO kalandon átesni. Mivel béta-teszter voltam, így bátran állíthatom, hogy aranyos, szellemes, mókás játék, méltó a LEGO névhez. 

Előrendelést választók már október 12-től headstartoltak, de tegnaptól az "átlag" felhasználók is ráözönlöttek a játék szervereire. A LEGO Universe a klasszikus "megveszed (benne van 30 nap játék) majd havidíjat fizetsz" modellt követi.

A Netdevil készített egy filmet is megünnepelendő a játék megjelenését, íme:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)