Hirdetés

Legyen benne a neved a BioShock Infinite-ben!

|

Szereted a BioShock-ot? Várod a következő részt? Írj az Irrational Games-nek, és lehet, hogy benne lesz a neved!

Hirdetés

Az Irrational Games munkatársai nem csak olyan játékokat alkottak, mint a Freedom Force, a System Shock 2, vagy a BioShock, hanem saját neveiket is beletették!

Vegyük például az eredeti BioShock-ban megjelenő 'Sinclair Spirits', vagy a 'Robertson's Tobaccoria' neveket: a névadó kollégák Scott Sinclair és Shawn Robertson voltak. Nem is rossz, igaz? A készítők most úgy döntöttek, a BioShock Infinite-ben megjelenő helyeket, személyeket a rajongóik után fogják elnevezni.  Columbia városában tehát a mi nevünk is megjelenhet, ha írunk Ken Levine-nek és csapatának egy üzenetet. Nincs is más dolgotok, minthogy ellátogattok az alábbi oldalra, és kitöltitek az alul található Name és Email dobozkákat:

Irrational Games: Legyen benne a neved a játékban!

A BioShock Infinite 2012-ben fog megjelenni PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)