Hirdetés

Legyen Ön is Forma 1 menedzser!

|

Az elég nehezen kiejthető Quasit-Rushyo Games bejelentette legújabb online multiplayer játékát, a Grand Prix Tycoon-t, ami elvileg a Forma-1-es versenyek menedzselésének örömeit fogja ötvözni, a legjobb tycoon elemekkel.

Hirdetés

A csapat az előző játékaik sikerén felbuzdulva garantálja, hogy a jatékosok minden rétege élvezni fogja kreálmányukat. Mindegy, hogy magát a versenyt, a menedzsmentet, vagy az üzleti részét szereted a dolgoknak, a Grand Prix Tycoon megengedi, hogy csak azokra a részekre koncentrálj, amit a legjobban szeretsz. De mit tartalmaz majd konkrétan a program? A saját Grand Prix csapatodat irányíthatod más csapatok ellen, a kezedbe veheted a kutatásokat és a fejlesztéseket, hogy tied legyen a legjobb autó a szezonban, küzdhetsz a szponzorokért, sofőröket alkalmazhatsz, alkatrészeket vehetsz, vagy akár saját alkatrész gyárat alapíthatsz. Bármilyen böngészővel lehet majd játszani, még mobiltelefonon keresztül is, vagy akár böngésző nélkül is. Azon elhívatott menedzser-palánták, akik nem vetik meg az autóversenyeket, sőt, rajonganak értük, figyeljék élesen a hivatalos oldalt, hátha hamarosan a megjelenési dátum is felkerül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)