Hirdetés

Legyetek óvatosak a Spider-Man 2 spoilereivel kapcsolatban, erre kér mindenkit az Insomniac Games is

|

Ne rondítsunk bele senki Spider-Man 2-es játékélményébe.

Hirdetés

Nemrégiben kiosztásra kerültek az Insomniac sikerjátékénak, a Spider-Man folytatásának a korai tesztpéldányai, amit időközben mi is megkaptunk, így már alig várjuk az október 16-át, amikor az embargó lejártával nektek is elmondhatjuk róla a véleményünket majd.

Addig is érdemes lesz odafigyelnetek, mert a spoilerek nagy eséllyel hamarosan, még jóval a játék tényleges megjelenése előtt szárnyra kaphatnak, amire most az Insomniac Games is felhívta a figyelmet.

Hirdetés

A fejlesztők egy Twitter/X poszt formájában kértek és egyben figyelmeztettek mindenkit arra, hogy tartózkodjanak és óvakodjanak a történetet illető spoilerektől, hiszen ezek jelentősen belerondíthatnak a meglepetésekkel és ígéretes csavarokkal tarkított kalandba.

 

A Spider-Man 2 kritikái október 16-ig tehát embargó alá esnek, egyelőre mi is csak egyetlen képet oszthattunk meg veletek a játék kezdeti címképernyőjéről, azonban számos közösségi média felületen már több, ezen túlmutató screenshot is napvilágot látott, teljesen figyelmen kívül hagyva a stúdió kéréseit. Egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy a nagyobb sztorit illető spoilereket még megúsztuk, de ahogy közeledünk a megjelenési dátumhoz, érdemes lesz nektek is egyre jobban figyelemmel lennetek, hiszen szinte biztosak vagyunk abban, hogy néhányan erős késztetést fognak érezni arra, hogy több ezrek élményeibe rondítsanak bele egy-két hátrahagyott ártatlannak tűnő információmorzsa mentén.

Legyetek tehát résen, mi most megyünk vissza lengedezni, hogy október 16-án a lehető legtöbb tapasztalattal felvértezve meséljünk nektek Peter és Miles kalandjairól.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)