Hirdetés

Lehet, hogy a The Witcher 3 nem fog úgy működni az új frissítés után, ahogy várnád

|

A The Witcher 3 új generációs frissítése sok tekintetben fogja felturbózni a játékot, de a PC-seknek lehet, hogy nem lesz sima az élmény

Hirdetés

Közeleg a The Witcher 3: Wild Hunt új generációs frissítésének megjelenése, ami alapvetően jó hír a játékosoknak, de egy pici nehézséget fog okozni a moddereknek. A CD Projekt RED előre figyelmeztette a fejlesztőket, hogy a sok scriptet használó kiegészítések mind össze fognak omlani.

A figyelmeztetés mellett azonban a CD Projekt meglehetősen proaktívan igyekszik kezelni a mod-helyzetet. Már össze is állítottak egy nagy táblázatot, benne a 71 legnépszerűbb moddal, és azok kompatibilitási állapotával.

Hirdetés

A kiértékelés mellett a CD Projekt emberei összeállítanak egy csapatnyi "modszakértőt", akik segítenek majd a fejlesztőknek, hogy rendberakhassák alkotásaikat. Egy frissítéssel is készülnek a TW3 WolvenKit nevű modeszköztárhoz, hogy az új generációs csomag után ezzel is segítsék az alkotók átállását.

Nyilván szomorú, amikor ekkora zavart okoz egy kiegészítés a modközösségben, ugyanakkor jó látni azt, ahogy a CD Projekt RED kezeli a szituációt. A The Witcher 3: Wild Hunt új frissítése egyébként december 14-én érkezik majd.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)