Hirdetés

Lehet, hogy elhányod magad, de azért itt a Mortal Kombat 1 összes alap fatalityje

|

A Mortal Kombat 1 korai hozzáféréssel már elérhető, nem is kellett sokat várni, hogy láthassuk, mennyire brutális kivégzésekkel zárhatjuk az összecsapásokat.

Hirdetés

Szeptember 19-étől bárki, szeptember 14-étől pedig azok kezdhetnek bele a Mortal Kombat 1 tartalmainak felfedezésébe, akik a Premium Edition vagy gyűjtői kiadásának boldog tulajdonosaivá válnak a napokban. A net már a megjelenés előtt is tele volt spoilerekkel, úgyhogy aki a sztorira is kíváncsi, óvatosan járkáljon, míg hozzá nem fér a játékhoz, de talán a fatalityket még ők is megnézhetik.

Minden karakter többféleképp zárhatja a harcokat, vannak feloldható kivégzések is, amiket idő lesz megnyitni. Ugyanakkor nem kell sokat grindolnunk, hogy legalább egy brutális befejezést végrehajthassunk.

Hirdetés

A VG247.com volt olyan jó, és közel 9 percben összeszedett minden alap fatalityt. Vannak Mortal Kombat-mércével mérve kevésbé durvák, de egészen kegyetlenek is: Havik és Shao például egyáltalán nem óvatoskodik. Lehetőleg ne evés közben nézzétek, semmiképp ne munkahelyen.

A Mortal Kombat 1-et már mi is próbálgatjuk, legújabb streamünket itt láthatjátok - a sztoriba kezdtünk bele, ezt jó, ha tudjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)