Hirdetés

Lehet, hogy nemsokára PC-n is kiplatinázhatjuk majd kedvenc PlayStation-ös játékainkat

|

Jó esély van rá, hogy a trófeák is átvándoroljanak a jövőben érkező portokkal.

Hirdetés

Nagy népszerűségnek örvendenek a PlayStation trófeái, különösen a platinák, melyek arról tesznek tanúbizonyságot, hogy egy adott játék összes szegletét bejártuk, annak minden kihívását legyűrtük. Szívesen gyűjtögetik ezeket mind az átlag felhasználók, mind a kihívásokat kedvelő játékosok. Valamivel összetettebb, mint az xboxos achievementek rendszere, vagy éppen a Steam megoldása.

A Sony már jó ideje megkezdte az exkluzív játékainak PC-s környezetbe való átültetését, nemrégiben például a Ratchet & Clank és a Horizon szériák legfrissebb tagjai is elérhetővé váltak a platformon. Nem olyan távoli így azon elgondolás, miszerint a trófeák bekerülnének a játékok ezen változataiba is, így hasonló módon részesei lehetnének a gyűjtögetésnek a PC-n játszók is.

Hirdetés

Nagyon úgy tűnik, hogy a Sony is kísérletezhet valami hasonlóval, most ugyanis a szemfüles adatbányászok olyan erre utaló jeleket fedeztek fel, melyek értelmében PC-s integrációt kaphatnak a PlayStationös trófeák.

Az első, ezzel kapcsolatos infó még a Marvel's Spider-Man Remastered mentén érkezett, ahol a modderek felfedezték, hogy a PC-s változat PSN-támogatást kapott. Ráadásul már ekkor kiderült az is, hogy ez összes többi belsős stúdiós játékra is kiterjed majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Most pedig egy másik felhasználó egy teljesen új, a "PSPC" platformkategóriával ellátott trófealistát tárt fel. Azonban ez nem egy konkrét játékhoz kapcsolódik, sokkal inkább valamiféle tesztlistának tűnik, ám minden bizonnyal a trófeák integrálásával lehet összefüggésben.

Bár a SIE vezetéséről nemrégiben lemondó Jim Ryan azt állította, továbbra is számos konzol-exkluzív cím érkezik majd, lesznek kivételek, mint a Helldivers 2, amiből rögtön jön a PC-s változat is. Jó eséllyel egyre több ilyen lesz a jövőben is, így csak idő kérdése lehet a PlayStationös trófeák érkezése is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)