Hirdetés

Lehúzza a rolót a Filefront

|

Bajban van az egyik legnépszerűbb letöltőközpont. A hónap végén ideiglenesen bezár a Filefront.

Hirdetés

Úgy látszik, mégis van valami ezzel a gazdasági válsággal, tőlünk nyugatabbra is. A kiadók, és egyéb iparági szereplők egyre-másra mutatják a statisztikákat, melyek szerint a játékipar virágzik, semmi gáz. Ennek ellenére minden nagyobb cég elbocsátásokat, és egyéb megszorító intézkedéseket vezet be. A legdrasztikusabb lépésre eddig a Filefront szánta el magát, ők ugyanis március 30-tól bezárnak.

A felhasználóknak küldött körlevél felkéri a usereket, hogy mentsék le kedvenc fájljaikat, melyeket a Filefront szerverein tároltak, valamint igyekezzenek a még elérhető demók, és egyéb videók letöltésével, mivel az oldal határozatlan ideig felfüggeszti működését. A Filefront már hosszú évek óta szolgál demókkal, videókkal, patch-ekkel, és minden földi jóval, ami egy gamernek kellhet manapság. Sok szerencsét kívánunk az üzemeltetőknek, és reméljük mihamarabb visszatérnek. Szerintetek számíthatunk még hasonló megszűnésekre, és ha igen, ki lesz aki legközelebb elbúcsúzik?

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)