Hirdetés

Leisure Suit Larry: Box Office Bust - Jövő héten érkezik

|

Előrehozta a Codemasters a Leisure Suit Larry legújabb részének megjelenését.

Hirdetés

Ritkaság, hogy nem késésről, hanem előrehozott megjelenésről adhatunk hírt. Hála istennek, a Leisure Suit Larry: Box Office Bust esetében ez történt. A korábbi hírekkel ellentétben ugyanis nem kell áprilisig várnunk, mert a stuff szépen, ügyesen megjelenik március 27-én. Azaz, egy kis bibi azért csak akad. A fent dátum ugyanis csak az Xbox 360, és a PC verziókra igaz, a PS3 átirat egy későbbi időpontban érkezik csak. Leisure Suit Larry neve ma már nem hangzik olyan jól, mint régen (én például még az úgynevezett "bepötyögős" korszakban toltam), viszont a dögös csajok, a humoros játékmenet talán segít feltámasztani az egykor legendás franchise-t. Nem spóroltak ezúttal a fejlesztők semmin, a karakterek hangjait igazi sztárok kölcsönzik (Carmen Electra például), és a grafika is jól néz ki, kalandjátékhoz képest, főleg ha azt nézzük, hogy nem a realitás(nem pornó game), hanem a viccelődés volt a cél. Meglátjuk mi sül ki belőle hamarosan. A sztoriról, és úgy alapvetően a Leisure Suit Larry játékokról, Chavalier írt egy nagyon pöpec kis összefoglalót, olvassátok mindahányan!

 

larry.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)