Hirdetés

Lelepleződött a PC-s Dark Souls

|

Beigazolódtak találgatásaink, meghallgattattak imáink, győzött a petíció: augusztusban jön a Dark Souls PC-s változata!

Hirdetés

A Dark Souls ékes példája annak, hogy a játékosok némi összefogással hatalmas dolgokat érhetnek el, melybe természetesen - ha csak apró részben, de - besegített a remek fogadtatást és eladási számokat kapott PC-s Alan Wake is.

A német PC Action magazin friss száma leplezte le azt, amelyet a Dark Souls-ra éhezők hetek óta türelmetlenül várnak: a legendásan nehéz Demon's Souls szellemi folytatása PlayStation 3-on és Xbox 360-on kívül a személyi számítógépekre is tiszteletét teszi. A német magazinból nem szivárgott még ki semmilyen részlet a PC-s változatról, de annyit tudni lehet, hogy augusztusi dátumban gondolkoznak a fejlesztők megjelenés szempontjából és a Prepare to Die Edition névre keresztelt PC-s kiadás tartalmazni fog egy új főellenfelet is.

A From Software nem reagált még a PC Action címlapjára, a Namco Bandai sem tagadott hevesen, így nyugodt szívvel elkönyvelhetjük, hogy PC-n is tépjünk majd a hajunkat egy-egy főellenféllel találkozva a Dark Souls-ban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)