Hirdetés

Lemaradtál a Black Friday ajánlatokról? Még nem késő: itt a Cyber Week!

|

Ezen a héten is várnak még csábító leárazások internetszerte.

Hirdetés

A Black Fridayt hagyományosan követi a Cyber Monday, amikor az internetes kereskedők kínálják portékáikat kedvezményesen. Bár a két vásárlási ünnep (vagy inkább promóció) között nagy az átfedés, annak mindenképp örülhetünk, hogy aki nem tudta kihasználni az ajánlatokat a múlt héten, most kap még egy esélyt. A Godeal24.com is beállt az akciózók sorába, így a Windows 10 Pro, a Windows 10 Pro + Office 2019 Pro, és egyéb ajánlatok is várnak mindenkit.

Hirdetés

Speciális ajánlatok kuponkód nélkül is!

50% kedvezmény Windows operációs rendszerre: EGD50

A Windows 11 a Microsoft rendszerének legfrissebb változata, ami segít, hogy még produktívabb légy.

62% kedvezmény a Windows és Office csomagokra: EGD62

Nagyobb kedvezményhez juthatsz, ha Windowst és Office-t együtt vásárolsz. 

Az ajánlat nem a GameStar, hanem a Godeal24.com akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@godeal24.com címet érdemes felkeresni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)