Hirdetés

Lemondott a VU Games észak-amerikai elnöke

|

A nemrég kiadott pénzügyi jelentések szerint talán egyedül a Vivendi Universal Games játékkiadó könyvelhetett el sikereket, ráadásul nem is akármilyeneket, részletek itt. A növekedés ellenére az észak-amerikai részleg elnöke, Phil O'Neil egy nemrég kiadott közlemény szerint "a vállalaton kívül keres újabb lehetőségeket." O'Neil pozícióját Pascal Brochier, a VU Games Australia korábbi vezérigazgatója veszi át, akinek húsz éves tapasztalattal rendelkezik marketing, sales, és általános menedzselési feladatok terén. A közlemény elsősorban nem is erről, hanem a vállalat globális eladási struktúrájának átalakításáról szól, amely elsősorban a Blizzard- és Sierra-játékok minőségjavulását célozza meg. A folyamat több átszervezéssel jár.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)