Hirdetés

LEN 2011 és Dunaújvárosi Diákköztársasági napok AXE Angyalokkal

|

Az ELTE és a Dunaújvárosi Főiskola idén is megrendezésre kerülő rendezvényein gyönyörűséges AXE angyalok csábítják bűnre a szórakozni vágyókat.

Hirdetés

A buli május 11-én azaz ma kezdődik Budapesten az ELTE Lágymányosi Capusában este nyolc órakor a Lágymányosi Eötvös Napok keretében. Ha kitomboltátok magatokat, akkor hajózzatok délre, kössétek ki ladikotokat Dunaújvárosban, s tapasztaljátok meg, milyen az élet az ország egyik legszórakoztatóbb diákköztársaságának polgáraként.



A két esemény között pihenésre is nyílik lehetőségetek, hiszen a dunaújvárosi partyra május 14-én kerül sor este nyolctól az Alsó Duna Parton. A helyszíneken az AXE szebbnél szebb angyalai várják a fiúkat és a lányokat, s a maguk részéről mindent elkövetnek, hogy eredményesen zárjátok az éjszakát. A fiúkat a bejáratnál az AXE EXCITE illatos permete készíti fel az angyalvadászatra.



Az angyalszárny nyakláncot viselő lányok ugyanis csak arra várnak, hogy megkörnyezze őket valaki, akinek odaadhatják a vadászokra ragasztható matricákat. Ezeket az AXE angyalok bázisán lehet értékes nyereményekre beváltani. Uraim, ha kell legyetek rámenősek, bűvöljétek el a lányokat sármotokkal és dumátokkal, de maradjatok mindig udvariasak, s akkor a jutalom sem marad el.

Részletek:
Lágymányosi Eötvös Napok
Dunaújvárosi Diákköztársasági Napok (Figyeld rendszeresen az AXE Facebook oldalát!)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)