Hirdetés

Lenovo IdeaCentre C300 nettop

|

A kínai Lenovo új nettopot tárt a nagyközönség elé IdeaCentre C300 fantázianéven.

Hirdetés

A Hong Kong-i központú Lenovo 1984 óta van jelen a piacon, s időközben a 4. legnagyobb személyi számítógép gyártóvá nőtte ki magát, amit elsősorban az IBM PC-s részlegének 2004-es felvásárlása révén ért el.



A kínai óriás nem az első olyan válallat, amelyik nettopot dobott piacra, hiszen mind a HP, mind az Acer, mind a Shuttle előállt már a maga, egyedi készülékével. Ráadásul az IdeaCentre C300 még csak nem is az első nettop a cég kínálatában.



Az 1,3 megapixeles webkamerával, memóriakártya-olvasóval, továbbá beépítet hangszóróval rendelkező készülék kijelzője 20 hüvelykes, képaránya pedig 16:9-es. A számítási feladatokat egy Intel Atom 230 processzor látja el 2 GB, 667 MHz-es DDR2 RAM memóriával kiegészítve. A grafikus megjelenítésért egy integrált Intel 945GC felel. A 2,5 hüvelykes merevlemezből viszont különböző tárkapacításu változatok közül mazsolázhatunk. Ez utóbbi döntésünk bizonyára hatással lesz a 450 dolláros kezdőárra is.

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)