Hirdetés

Lesz Dead Island demó

|

Manapság egyre ritkábban fordul elő, hogy egy-egy játékohoz demó jelenik meg, így némi örömmel fogadhatjuk a fenti hírt.

Hirdetés

A lengyel Techland egészen a tavalyi Call of Juarez megjelenéséig csupán a Chrome és az Xpand Rally szériák miatt örvendett mérsékelt hírnévnek és elismertségnek. Legutóbbi western köntösbe bújt FPS-ük azonban ha elsöprő világsikert nem is, nemzetközi ismertséget mindenképpen hozott. A srácok élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen mindjárt három projekten dolgoznak egyszerre (Chrome 2, Dead Island, Warhound). A Chrome 3 grafikus motorral hajtott Dead Island című, belső nézetű túlélő horror jövőre érkezik, s a már annyira ismert és kedvelt/utált trópusi környezetben invitál halálos keringőre egy rakás éhes zombival. A felesége után kutató fickó kalandja során amúgy Dead Rising módjára szinte bármilyen eszközt bevethet e bájos teremtmények megregulázására.
Most pedig következzék a hír lényege: Lesz demó, még a megjelenés előtt, de nem tudják, mikor is kerül erre sor. Nesze semmi, fogd meg jól!

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)