Hirdetés

Lesz új Space Jam játék, és te is segíthetsz formálni

|

Beküldhetitek az ötleteiteket, és valakiéből aztán könnyed Space Jam játék lesz.

Hirdetés

Az új Space Jam film örömére készül majd egy új Space Jam játék is, ami része lesz az Xbox Game Passnak. A projekt különlegessége, hogy a Microsoft a közösséggel együtt fejlesztené a játékot, és kíváncsi az ötleteitekre, melyek nyomán megtervezhetik annak egy részét. Azt jelenleg nem tudjuk, hogy mekkora részről is van szó, de akárhogy is, részeseivé válhatunk a tervezési fázisnak.

Hirdetés

Kezdésnek választhatunk egyet az előre elkészített koncepciókból, utána pedig megírhatjuk, hogy szerintünk hogy kellene működnie a játéknak.

A beküldés határideje december 30., így addig mindenképp küldjétek el az ötleteiteket. Az új játék megjelenéséről egyelőre nincs információ, azon túl, hogy része lesz az Xbox Game Pass Ultimate-nek 2021 nyarán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)